EPDM Dakwerken

EPDM Dakwerken

Reeds vele jaren plaatsen wij EPDM rubber daken en gebruiken steeds het beste dakdichtingssysteem. Door fabrieksopleidingen en de ervaring kunnen wij u de nodige vakkunst en expertise aanbieden.
Platte daken, hellende daken, renovatie van dakgoten kunnen wij voor u uitvoeren.

Mastersystems EPDM-rubber

Mastersystems levert het dakdichtingssysteem met de hoogste beschermingsfactor, en dat zowel voor nieuwbouw als renovatie. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag. Mastersystems is een EPDM-rubbermembraan met dampdrukverdelende polyester onderlaag dat het ook uiterst geschikt maakt voor de renovatie van oude bestaande roofingdaken.

Mastersystems biedt de garantie tot een strak, vlak dak met weinig naden waarbij mechanische kimfixatie overbodig is. Dankzij de hoogtechnologische naadverbinding garandeert Mastersystems een strak, vlak dak. De FAT-naadverbinding voorziet Mastersystems EPDM van een vooraf in de fabriek aangebrachte naadverbinding.

Voordelen EPDM-rubber Pretape
• FAT (Factory Applied Tape): mét pre-tape fabrieksnaad
• Duurzame overlapverbindingen zijn gegarandeerd 7,5 cm breed
• Compleet aanbod aan lijmen, primers, tapes en afdichtingsmaterialen

Mastersystems is een topproduct dat blijvend elastisch, onderhoudsvrij, recycleerbaar, beloopbaar bij alle weersomstandigheden en 100% ozon- en UV-bestendig is. Een bijkomende troef is dat bij de plaatsing geen vuur wordt gebruikt (geen brandgevaar tijdens de werkzaamheden).

I.R.S-Btech EPDM-rubber Mastersystemsmet fleeceback
Dankzij de externe wapening in polyester kiest u voor de hoogste beschermingsfactor voor uw dak! Wij zetten voor u de voordelen van EPDM-dakrubber met Fleeceback op een rijtje:

Dampdrukverdelende werking dankzij de polyestercachering aan de onderzijde
• Voor een strak dakvlak, kies voor EPDM met fleeceback
• De allerhoogste bescherming dankzij een dikker membraan, de dakhuid wordt uitstekend beschermd tegen mechanische beschadiging en inscheuring
• Efficiënte plaatsing, dankzij dimensionele stabiliteit, met behoud van 400% rekvermogen
• Veiligheid troef, plaatsing zonder vlam op het dak!

© 2018 BB Dak- & Gevelwerken - website Gemango.com
Show content Hide content